Bouletta - Samsung Galaxy S4 WalletWindow (Rustic Brown)

€27,90 Incl. btw

Kenmerken:
Deze hoogwaardige Wallet Window Case gemaakt door Bouletta biedt optimale bescherming voor uw 'Samsung Galaxy S4' en is erg handig en gemakkelijk te gebruiken. Dit verfijnde 'Rustic Brown' leren cover is een unieke eye-catcher. De fluweelachtige voering aan de binnenkant beschermt uw telefoon tegen krassen en stof. De rubberen kunststof frame waarin de Samsung Galaxy S4 wordt geplaatst, versterkt deze bescherming. Dit is geen goedkope plastic en gemaakt van zeer hoge kwaliteit rubber.

Gebruiksgemak:
U kunt alle knoppen en functies van uw Samsung Galaxy S4 gewoon gebruiken terwijl deze in de Wallet Window Case zit. De uitsparingen aan weerszijden zorgen ervoor dat de knoppen en aansluitingen gewoon toegankelijk zijn. Ook is er een opening voor de camera en flitser aanwezig. De Bouletta Wallet Window Case is erg handig en gemakkelijk te gebruiken. Het deksel is geopend in een oogwenk, zodat de smartphone snel bediend kan worden.

Sluiting:
Het dunne design van de Bouletta Window Case zorgt ervoor dat er nauwelijks dikte wordt toegevoegd aan de Galaxy S4. Het design van de telefoon blijft hierdoor goed zichtbaar. Op de flap is een deel van het scherm vrijgelaten zodat je de tijd en datum kan aflezen en telefoongesprekken kan aannemen. Je ziet zelfs wie er belt! Het hoesje heeft geen magneetsluiting. De flap gaat eenvoudig open en dicht maar blijft toch goed bij het display zitten wanneer hij dichtgeklapt zit.

Design:
Het Samsung Galaxy S4 hoesje heeft een lekker dun design. De Bouletta logo's aan de voor- en achterkant geven de cover/hoesje een exclusief uiterlijk. De Wallet Window Case is duurzaam door de kwaliteit van het leer en stikwerk.

Algemene Informatie:
• Deze cover is gemaakt van echt hoogwaardig kwaliteits leder.
• Deze hoesje is speciaal gemaakt voor de Samsung Galaxy S5 en heeft dus de optimale pasvorm.
• Bouletta combineert een goede bescherming met een stijlvol uiterlijk.
• De getoonde afbeeldingen zijn representatief; kleine kleurverschillen zijn mogelijk.
• Alle Bouletta lederen producten worden uitsluitend in Istanbul vervaardigd door ambachtslieden met de hand. Elk stuk is een miniatuur meesterwerk, superieur in ontwerp en afwerking.
• Sommige design patronen die we gebruiken op leer, bijv. Antic, zou kunnen leiden tot lichte markeringen en krassen. Dit is een kenmerk van dit patroon en maakt het product uniek, net als vingerafdrukken. Deze markeringen worden niet beschouwd als een fout, uw hoesje krijgt hierdoor een authentieke uitstraling. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen