Over ons

COVERHOESJES.NL
CoverHoesjes.nl is dé online webwinkel voor de nieuwste covers en hoesjes met de beste kwaliteit leder voor smartphones en tablets. Bij ons profiteert u van een actueel assortiment met de hoogste kwaliteit en de beste service. We proberen ons te onderscheiden door op de eerste plaats, kwalitatieve luxe lederen hoesjes te verkopen. Daarnaast proberen wij producten aan te bieden die elders niet aangeboden worden. Bovendien vóór 16.00 uur bestellen is direct verzenden! Verzending is te allen tijde gratis.

BOULETTA
CoverHoesjes.nl is de officiële reseller van Bouletta covers en hoesjes. Bouletta cases zijn kwalitatief hoogwaardige producten die geproduceerd zijn met de filosofie functionaliteit, luxe en esthetiek. Bouletta’s passie is het ontwerpen en creëren van producten waarmee zij aan de vraag van hun klanten kunnen voldoen en de ervaring te bieden die hun verwachtingen ruim overtreft. Bouletta is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige lederen producten zoals mobiele telefoonhoesjes, covers, tassen, portefeuilles, handtassen, aktetassen, laptop tassen, koffers, etc.

BOULETTA KWALITEIT
Alle Bouletta lederen producten worden uitsluitend in Istanbul vervaardigd door ambachtslieden met de hand. Door hun jarenlange ervaring met leer zijn zij de experts op dit gebied, en dat kun je merken. Met de Bouletta lederen producten zal uw smartphone een natuurlijke, luxe en elegante look krijgen. De lederen producten hebben het voordeel van duurzaamheid ten opzichte van andere kunststoffen. Naast de welbekende voordelen van leer zelf, zijn Bouletta producten ontworpen voor elegantie, hoge duurzaamheid, grip en comfort. Bouletta gebruikt alleen de beste elementen bij het maken van haar producten. Het belangrijkste element in het assortiment van Bouletta is ‘echt’ ‘kwaliteit’ leder. Alle elementen zoals hechtmiddelen, sluitingen, ritsen, etc. zijn zorgvuldig geselecteerd, bewerkt en gemonteerd. Alle covers en hoesjes worden uitsluitend op ambachtelijke wijze vervaardigd door ervaren medewerkers. Zij worden dan ook terecht “Bouletta kunstenaars” genoemd. Bouletta doet er dan ook alles aan om haar kunstenaars gelukkig en gemotiveerd te houden. Dit met de gedachtegoed dat het hebben van gelukkige werknemers ze gemotiveerd houdt om kwalitatief hoogwaardige producten te produceren. De zorgvuldige selectie van hoogwaardige producten en gemotiveerde werknemers zijn de sleutels tot het Bouletta Kwaliteit. Heb je vragen over onze webshop ons assortiment of iets anders, mail ons dan gerust.